Tar Thorn UC?

Tar Thorn kreditupplysning via UC

Behöver du låna pengar och ta ett lån?, men vill inte ha UC. Du undrar precis såsom många gör ifall Thorn tar UC, dvs gör sin kreditprövning genom en kreditupplysning från Upplysningscentralen?

Här tänkte vi försöka avsluta mångas funderingar, nämligen huruvida Thorn tar UC eller inte.

Thorn tar INTE UC.

Detta har bekräftats av många långivare runt om Internet som bekräftat att Thorn inte tar UC i regel. Enligt dessa syns ingen UC för någon av låntagarna när de har fått sin omfrågandekopia hem, dvs beskedet som visar att någon gjort en kreditupplysning på låntagaren! Thorn använder Soliditet för sin kreditupplysning och således kommer ingen UC att registreras på dig när du söker lån hos Thorn.

När du får ditt omfrågandekopia från kreditupplysningsföretaget som så är de från “upplysning” eller “minupplysning” och dessa är papper från Soliditet (Bisnode Kredit).

Upplysningscentralen (UC) kör med minuc.se och ifall du prenumererar på MINUC så kan du enkelt se att det står ingen förfrågning där.

Ibland så händer det att Thorn gör UC på några få personer och dessa är personer som inte får låna pengar från Thorn enligt de grundläggande kraven, men som kanske efter en UC får möjlighet att låna pengar. UC görs på ytterst få personer och det är för att ge dessa en chans till lån då de inte uppfyller de grundläggande kraven för lån.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.